Προϊόντα Μενού

Classic Deluxe Snow White Gel - 15 g

Classic Deluxe Snow White Gel - 15 g Κάντε κλικ για μεγέθυνση
Μοντέλο: UVDSW15
Διαθεσιμότητα: In stock
Μέσος όρος βαθμολογίας: Δεν έχει αξιολογηθεί
Κατασκευαστής:
Mystic Nails
Αναμενόμενη παράδοση: Δεκέμβριος 01, 2023
Περισσότερες φωτογραφίες
Περιγραφή
Suitable for bending Yes
Also cures in LED Yes
Soak-off No
Viscosity Medium
Covering ability Excellent
Curing time (UV) 3 minutes

Το Γαλλικό άσπρο δεν είναι τόσο άψογο λευκό? Αν το άσπρο έχει πολύ παχιά στρώση δεν πολυμερίζετε σωστα? Ρέει πολύ και είναι δύσκολο να ελεγχθεί? 

Η Mystic Nails σας δίνει την σωστή λύση τώρα με το  Deluxe Snow White Gel. Απλά το  νoυμ.1. French white gel.

Εκτυφλωτικό λευκό με ειδική κρυσταλλική δομή μοναδικό τζελ Γαλλικού. Πολυμερίζετε πλήρως ακόμη και αν χρησιμοποιείται σε παχιά στρώση.

  • μεσαία πυκνότητα
  • Κρυσταλλική δομή εξασφαλίζει πλήρη έλεγχο και εύκολη εφαρμογή
  • Άψογο λευκό 

UV lamp: 3 λεπτά (min. 36W)

LED: 20 δευτ (min. 10W)

CCFL: 30 δευτ (min. 24W)

 

Extra Tip:

Σε περίπτωση που φτιάχνετε κοντή επέκταση πάνω στην φόρμα δεν χρειάζετε διάφανο τζελ από κάτω ούτε από πάνω για κάλυψη. Μετά την τοποθέτηση της φόρμας χτίζουμε την βάση με καμουφλάζ μετά λιμάρουμε το σχήμα του χαμόγελου και τέλος εφαρμόζουμε το άσπρο του γαλλικού. Έπειτα καθαρίζουμε την κολλώδη ουσία και κατευθείαν ξεκινάμε το λιμάρισμα χωρίς να εφαρμόσουμε διάφανο τζελ από πάνω. Με αυτό τον τρόπο το Glossy Gel* εφαρμόζεται από πάνω σε όλο το νύχι εξασφαλίζοντας το λευκό να μέινει εκτυφλωτικό λευκό του χιονιού χωρίς καμία πιθανότητα κιτρινίσματος ή ξεθώριασμα. (Δείτε το συνημμένο βήμα-βήμα.)

*Λόγω της ευελιξίας όλων των Deluxe Gels τα ακόλουθα glossy gels συνιστάται να χρησιμοποιείτε: Luxury Glossy Finish Gel or ColorMe! Base/Gloss.

Βήμα-Βήμα:

1. Εφαρμογή Nail Prep και στη συνέχεια Primer (και/ή Acid Free Primer) στο φυσικό νύχι.

2. Απλώστε ένα πολύ λεπτό στρώμα του Bond Booster Base Gel και κάνετε “μασάζ” με το πινέλο βαθιά στις ίνες του φυσικού νυχιού. Μην καθαρίζετε το κολλώδες υπόλειμμα μετά τον πολυμερισμό.

3. Τοποθέτηση φόρμας και δημιουργήστε την επέκταση βάσης του νυιού με Deluxe Camouflage Gel. Μετά τον πολυμερισμό εφαρμογή του Deluxe Natural Gel κοντά στα επωνύχια ώστε να δώσει ακόμη πιο φυσικό χρώμα στην επεκταμένη βάση.

4. Αφαιρέστε κολλώδες υπόλειμμα μετά τον πολυμερισμό. Δίνουμε σχήμα στην γραμμή του χαμόγελου με μία λίμα. Αφαιρέστε την σκόνη και εφαρμόστε το Deluxe Snow White Gel προς το τοίχωμα της γραμμής του χαμόγελου. Πολυμερίζουμε το λευκό τζελ. Μετά την αφαίρεση της φόρμας μπορεί να υπάρχουν κάποια υπολείμματα τζελ πάνω στην φόρμα διότι βάζουμε το λευκό τζελ απευθείας πάνω στην φόρμα και όχι σε διαφανές βάση. Πολυμερίστε το νύχι στην UV lamp (χωρίς την φόρμα) για 1 λεπτό ακόμα, έτσι ώστε το λευκό μέρος να πολυμεριστεί σωστά και από το κάτω μέρος.

5. Καθαρίστε μετά τον πολυμερισμό. Λιμάρουμε τα νύχια με μια πολύ λεπτή λίμα (ελάχιστο 180 grit or ακόμα λεπτότερο) για να δημιουργήσετ την επιθυμητή φόρμα και τέλος εφαρμόζουμε το γυαλιστερό τοπ  (Luxury Glossy Finish Gel or ColorMe! Base/Gloss).

Σημείωση: Η χρήση των Deluxe Snow White Gel είναι απολύτως η ίδια όπως και για όλα τα άλλα τζελ για γαλλικό. Η πρόσθετη συμβουλή της σειράς βήμα-προς-βήμα τονίζουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά αυτού του λευκού τζελ και δείχνει εναλλακτικούς τρόπους για την χρήση του.


 
Κριτικές
Δεν υπάρχουν κριτικές γι 'αυτό το προϊόν.
Γράψε κριτικήI agree that my data will be proceessed the way it is written in privacy policy.
Κατηγορία
Newsletter
Κάνετε εγγραφή στο  newsletter για να σας ειδοποιούμε για όλα τα καινούργια προϊόντα, προσφορές, σεμινάρια!

Προϊόντα που είδατε πρόσφατα